27 December 2011

Nota Kecil (XIV)

1. Usia

Makin tua, makin banyak tanggungjawab.

Makin banyak berhutang.

2. Kerja

Aku tak suka kerja aku sekarang. Rasa blunt terus semua ilmu yang aku belajar 4 tahun kat univ, plus 1 tahun kat hospital.

Hidup ni kadang2 memang takde pilihan. Maksud aku, pilihan yang kita nak, yang memuaskan hati kita tu takde.

Rasa macam nak accept je offer fellowship universiti. Tapi..banyak sangat tapi yang nak kena difikirkan dulu.

3. Novel

Tiba-tiba dapat idea nak tulis novel. Kalau jadi nanti aku promo la kat blog aku nih.

4. Tahun 2012

Moga dipermudahkan semua urusan.

5. Sarawak

Tengah plan nak lawat semula kawan2 yang tertinggal kat sana. Cuma tak tau la bila.

2 comments:

aliaaroslan said...

sarawak & sabah, plan nak pergi tapi tak pergi pergi lagi

Wadi AR said...

mohon diajak