01 August 2011

Nota Kecil (IX)

From heaven to hell

From heaven to hell merupakan kompilasi metal yang di"release" masa umur aku 12 tahun. Menampilkan artis seperti Cromok, Infectious Maggots, Silent Death, As Sahar - gandingan mantap yang membuatkan album kompilasi ni wajib termasuk dalam inventori koleksi album metal oleh mana-mana headbanger di Malaysia.

Heaven - tempat orang baik. Hell - tempat orang jahat. Atau pun heaven - tempat yang menyeronokkan, selesa dan tenang + hell - tempat yang menyesakkan, menyakitkan hati dan memporak perandakan jiwa.

Raub - Sibu = Heaven - Hell (?)

Mungkin metafora semacam ni keterlaluan. Minta maaf kalau keterlaluan bagi korang, tapi pada aku itu yang aku rasa. 

Persetan definisi kalian. Hidup aku, aku punya pasal la nak bagi definisi macam mana.

Berbuka puasa atas flight.

Flight dari LCCT pukul 6 petang. Sampai ke destinasi pukul 8 malam. Jadi nak berbuka puasa atas flight, ikut waktu mana?

Logik aku: Ikut waktu Kuala Lumpur la, sebab sahur tadi aku ikut waktu subuh Kuala Lumpur.

Dalam flight: Waktu berbuka pukul 7:25 petang. Logik aku betul.

Presentation, presentation, presentation

Logbook dah hantar. Markah dah dapat. Borang penempatan semula dah hantar. Doa,doa,doa. Aku harap dapat HKL.

Presentations ada 5 lagi, bulan Ogos ni ada tiga, dua lagi bulan September. Secara jujurnya aku present setakat nak present je. Sebab logbook dah hantar, kah kah kah. Dah dapat markah aku pedulik apa contents presentation aku macam mana? Lain la kalau markah presentation akan attribute kepada markah untuk penempatan semula ke ape.

Jangan salahkan aku. Korang yang cabut motivasi aku dengan hantar aku ke sini - ini 3rd Newton's Law lah, what u expect sir? Any problem? Bak kata Muhammad Hanief, pergi lanjiao laaa. :D

Awek

Huhu..urm jomla jd bf sy..heheh

Muka pecah rumah cam aku ni pun ko nak hantar mesej camni. Nampak benor birahnya. Ni mesti masa kecik tak potong klitoris dulu ni, dah besar jadi desperate.

Sori la amoi. Got a lot to do. Cari la pakwe lain, aku ni bukan orang baik. 



2 comments:

Nur Yana said...

aku nak order kek batik sarawak utk raya. kah3x!! selamat berpuasa..

karl said...

kalau ko nak aku boleh je beli + pos. serius nak?