25 July 2011

Legging

lol

5 comments:

~teratai nailofar~ said...

hahhaha,, mat salleh pon tau! besh! ISLAM sila bukak mata anda..:)

RastaMat said...

hahaahha...
lawak2...

karl said...

kadang2 org kita ni bila suka sangat meniru, sampai sesetengah hal yg clear kat depan mata pun boleh tak nampak. benda ni common sense, tak kira la kapir ke Islam ke, semua boleh pikir legging ni bukan utk pakai direct camtu.

macam spendar la. tapi malangnya mungkin generasi sekarang ni generasi susu Fernleaf, tu bengap susu melampau kot

Lady RaRa said...

LEGGINGS ARE NOT PANTS

ya rabbi selama ni aku pakai legging tu kiranya tahap aku pakai spender ja la kan?

bahabi

seb baik aku dah insap sekarang!

karl said...

Alhamdulillah, sempat lagi nak tobat. jangan tunggu matahari terbit dari barat :D