20 June 2011

Old time joke

"Asal dari mana?" sorang customer tanya kat aku.

"Pahang," aku jawab,lurus je.

"Oh, Pahang. Pahang, tak ada nilai!" pakcik tu cakap, muka separuh serius dan separuh nak ketawa.

Aku senyum je. Dalam hati rasa nak lempang je orang tua ni. Tiba-tiba je cari pasal.

"Betulkan Pahang tak ada Nilai? Nilai ada dekat Negeri Sembilan, jalan pergi KLIA tu kan," pak cik tu gelak.

Cilake punya lawak. Hahaha

*Lawak 3 tahun lepas masa aku attach kat retail pharmacy

3 comments:

diyah_Noh said...

wakakakakakaakakakakaka..
berasap la gak kan 1st denga cakap tade nilai tu..saje cr pasal...lol

RastaMat said...

lawak orang lama...

hahahahaha..

lu kena beb!!!

karl said...

Naoh: mule2 sembang elok je pak cik tu, time nk balik tiba2 buat lawak saspen camtu, haha

Mat Rasta: wa kena beb, tapi best jgk kne macam tu, haha