01 May 2011

On board

Malaysian Maverick - Barry Wain           DONE!
Giants of Asia. Lee Kuan Yew, Citizen Singapore: How To Build A Nation - Tom Plate
Islam In Malaysia: Perceptions & Facts - Mohd Asri Zainul Abidin
Tapai: Travels & Guilty Pleasures of a Fermented Malaysian - Hishamuddin Rais
Under The Dome - Stephen King

Walaupun kat Sibu takde Pesta Buku, tapi rupanya berjangkit jugak sindrom gatal nak baca buku kat aku, haha

Entri-entri lepas ni aku nak buat ulasan & kritikan kat buku2 yang aku beli & dalam proses baca ni. Cuma Under The Dome tu mungkin lambat la sikit nak keluar - tebal novel tu 1074 m/s. Kurang 200 m/s lagi, tak ubah macam khatam Quran dua kali.

Rehat blogging sampai habis baca buku.

Playlist masa baca buku: Taste aku biasa2 je - cukup dengan lagu instrumental tempatan (Fauzi Marzuki, Mohram, atau mana2 lagu mellow yang ada cello n string). Kitaro, Caravansary tu wajib, heheh.

No comments: