03 April 2011

Pakai tudung

Pertama..daripada Maria Elena the Greek Helen (kalau real Helen macam minah ni, memang Trojan War merupakan perang yang fail)


Kedua, daripada aiyomaa. Ayoyo, kadawelleh!


Ketiga, daripada Ida. Comel suara dia :P~



Keempat, daripada Natrah yang pemalu. Ececeh...



Kelima, Anis Adila Aris. 


Yang kat bawah ni pulak, tok guru minah2 atas nih



Rupanya inilah punca berlambaknya fesyen tudung yang menyenakkan mata masa aku turun KL baru2 ni.

6 comments:

nulat said...

betul la eh lelaki tak suka tengok pempuan pakai tudung belit-lilit ni?

karl said...

lelaki macam saya tak suka. mungkin lelaki2 lain suka.

serenity said...

lulz. statement last x boleh bla.

karl said...

serius sakit mata

Anonymous said...

fesyen2 jugak tpi xikut syarat xleh jgk..nak tutup, tutup betul2 kan..jarang, ketat n nampak depan dada..

SyuhadaAdros said...

haih nasib baik aku terkecuali dari diorang seme nih.

ni seme berkat daripada adik2 lelaki aku yang suka kutuk pempuan2 ceni. so aku pun terus tak berminat nak buat style ceni.