07 April 2011

mindfucked (I)


Kredit: Sayang Sazanna

Kecik-kecik dah diajar hafal nama artis.

Kor Risik Diraja, is this part from intelligence ideology for our future leader?

9 comments:

MATAHARI said...

so "mindfucked"...-.-

Along Tapa said...

seriously...senggama minda peringkat max...haha...

Gorengbaek - Pesan ayah yang terbaik dari ladang

Hangit Habis dah - Korang ingat Dia pakai ke cara "CHEAP SALE" cenggitu??

Kerat Senget - BOHSAN TAHAP GUANO!

yanayo said...

xmasuk akal.. -_-"

aliaaroslan said...

sangat macam soalan exam PTD.

Dark Half said...

tak menjana minda langsung. keh3

karl said...

Matahari - cikgu2 zaman skang ni, mungkin cikgu sandaran kot

Along - payah nak jawab tu - kalau budak2 tu kat rumah mak bapak tak bagi tengok tv eg budak Cina

Yana - kan2..hehe

Kak Alia - soklan PTD? saya nak apply PTD la camtu, boleh study majalah urtv je tuk exam nanti, haha

Dark - yang bab aku salahkan Kor Risik tu melampau gak la - dorang bertanggungjawab pada isi kandungan teks book je, haha

LUNA said...

lepas ni akan ada soalan "blogger mane yg paling pemes?" tapi time tu dah tak de A B C. semua subjective. nak tren student menulis blog dari zaman kanak2.



lulz

LUNA said...

lepas ni akan ada soalan "blogger mane yg paling pemes?" tapi time tu dah tak de A B C. semua subjective. nak tren student menulis blog dari zaman kanak2.



lulz

karl said...

blogger paling famous dah tentu la Ben Shaari dengan segmen2 sampah dan jugak vlog2 yg x ubah macam raja lawak bodoh