01 February 2011

Krisis kat Mesir, MAS nak hantar bantuan

Daripada twitter Malaysia Airline, dengar khabarnya MAS akan hantar rescure flight untuk extraction rakyat + pelajar Malaysia kat Mesir.

Klik link kat sini

Harap2 biarlah penerbangan ehsan@percuma. Kalau time ni la jugak nak buat untung, memang aku ban terus MAS lepas ni.

2 comments:

miss nina said...

kesian kat malaysian yang di sana. most of them pelajar, pekerja dan pelancong.

MAS dan Air Asia bila lagi nak bagi sokongan in term of SCR atau CSR.

mudah2an cepat bantuan untuk mereka di sana.

karl said...

harapnya macam tulah. sama2 la kita berdoa semoga semuanya selamat