27 February 2011

Abang Ben yang cool..

Maaf, ini bukan slot entri mengampu kendalian Ben10. Kah kah kah

Alkisahnya, aku surf Youtube, tengok video orang cover solo gitar. Maka terjumpa pulak video Goreng Sampai Hangit Bersama Bean.

Brader Bean ni menjadikan kerja-kerja transcribing tab solo gitar sebagai hobi sampingan dia. Tapi hobi tak hobi la, siap buat blog, tutorial pulak untuk fan dia. Memang jenis yang buat benda sungguh-sungguh. Aku tabik kat dia sebab kesungguhan dia.

Kat bawah ni link blog Brader Bean kepada sesiapa yang nak belajar main solo gitar lagu-lagu Melayu. Turut dimuatkan di laman web dia tutorial pasal teori muzik dan teori permainan gitar.

Blog Goreng Sampai Hangit Bersama Bean

Website Brader Bean

Youtube Channel


No comments: