05 December 2010

Marilah berbaik-baik yang kelako..

Aku start kenal channel Marilah Berbaik-Baik ni 2 tahun lepas kot. Keunikan video-video dalam channel ni, towkey channel ni akan matchkan suku kata dialog/lirik lagu dalam lagu/filem yang asalnya dalam bahasa asing (Tamil, Korea, Urdu) dengan bahasa Melayu..dan kemudian video tu diubah suai dengan diletakkan subtitle bahasa Melayu yang bunyinya seakan-akan sebijik macam dialog dalam video tu.

Tuan punya channel ni dah berjaya menarik jutaan peminat di kalangan warga Malaysia yang jadi pengguna Youtube. Aku sure orang semua orang dah tau dah pasal kewujudan video Marilah Berbaik-Baik ni, just in case kot ade yang baru tau. Berbaloi untuk subscribe video2 dia kat Youtube, memang kelakar..hehe

No comments: