11 December 2010

Anak Emmet Butterfingers yang cute

Butterfingers merupakan kumpulan muzik alternatif yang tak perlu diperkenalkan lagi kot, rasanya kebanyakan budak2 muda tau la band ni. Anyway, aku bukan nak bercerita pasal latest album dorang, pasal private life Emmet aka vokalis Butterfingers. Dia sekarang dah ada dua orang anak, hasil perkahwinan dengan Terrina Hussein, bekas wartawan kat Malay Mail (gulp, aku teringat lagu Merpati Sejoli yang terang2 kutuk wartawan hiburan, hahaha). Mereka menetap di Kanada sekarang sebab Emmet bekerja kat sana sekarang.

Cuba tengok reaksi anak dia, Isabel Ines masa mama dia acah dia buat konon2 marah. Cute kan? ^^







Gambar-gambar dicilok daripada blog pak mentua Emmet , keh keh keh.

6 comments:

yanayo said...

hoho.. the legend.. fuyoo.. anak2 die cam omputih..

karl said...

nenek belah mak dia omputeh..belah ayah dia tak sure pulak :)

yanayo said...

owh.. no wonder la... hehe..

karl said...

Isabel masa mak dia acah dia asyik gelak je. naseb dia x faham, kalau dia faham ape mak dia cakap mau nangis agaknya

yanayo said...

a'ah.. 2la.. tp sgt kiut itu bdak.. hehe..

karl said...

memang pun :)