02 June 2010

tag request

Ok la, disebabkan Mama Aizara sudah tag sama saya, maka layan la..

(a) tulis 23 perkara rawak wak wak ( random dem dom ) tentang diri awak(tak kisah lerr bende tuu fakta kerr angan angan kerr cita cita kerr imaginasi ker or wat so ever laa .)

1. 
Nama panggilan biasa = Naim

2. 
abg sulung daripada 6 adik beradik

3.
tengah tunggu result exam final sem

4.
 bujang, belum berkahwin

5. tinggal di sebuah pekan di negeri Pahang

6. 
lahir melalui caesarean

  7. 
umur, 22 tahun 6 bulan.
 
 8. 
belajar sains hayat masa sekolah menengah

9. 
pernah merokok

10. 
pernah accident masa tahun kedua kat universiti

11.
jenis berterus-terang, tapi memilih tuk senyap dalam banyak perkara sebab sedar masyarakat sekeliling benci pada orang yang berterus-terang

12. 
minat muzik rock, tapi malangnya bila karok vokal hanya sesuai tuk muzik ballad
13. 
mak dan abah dua-dua bekerja sebagai cikgu
 
14. 
sangat tidak aktif dalam ko-kurikulum masa sekolah menengah

15. 
tak suka meminjam duit daripada orang, kalau dah betul-betul mampu bayar memang aku akan bayar hutang secepat mungkin
 
16. 
bukanlah pelajar yang cerdik, even perform masa exam pun sebab rajin

17. 
overweight, walaupun badan tinggi (1.84m)

18.
boleh memasak, tapi tak berani nak masak untuk orang lain, takut tak sedap pulak pada orang lain

19.
pernah kena demam campak, tapi chicken pox tak pernah kena lagi

20.
pernah kena libas dengan arwah pengetua masa form 3

21.
dah bosan dengan keadaan semasa negara, banyak sangat masalah tapi terkilan tak tau nak buat apa tuk tolong ringankan beban

22.
dalam banyak perkara banyak utamakan keluarga. duit boleh cari balik, penat boleh hilang lepas rehat, marah boleh cool down wpun amik masa lama tapi family, wpun sekusut mana pun yang tu jela 1 yang kita ada

23.
masa kat sekolah menengah atas (form 4 -5), kawan2 laki panggil dengan panggilan Boss
 
(b) tag pulak bende ni kepada rakan blog anda ( sekurang kurangnya 5 orang )

tak payah la kot..malas :P

 
:)
camne kak Mama Aizara?


2 comments:

MAMA AIZARA said...

bagus utk tujuan kenal mengenali..
TQ alert akak nye request..
Skrg dh berenti merokok ker???

karl said...

yup, dah..dekat 2 tahun dah berenti